top of page

za 28 aug

|

Heerlen

Let Me Embrace You @ Cultura Nova

‘Let me embrace you’ geef ik je een privéconcert 1 op 1 van ongeveer 25 minuten waarin mijn stem en muziek jou omarmen met improvisatie en nieuw gecomponeerde muziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Let Me Embrace You @ Cultura Nova
Let Me Embrace You @ Cultura Nova

Tijd en locatie

28 aug 2021 16:30

Heerlen, Pancratiusplein 45, 6411 JZ Heerlen, Nederland

Over het evenement

‘Let me embrace you’ is een soloprogramma van ongeveer 25 minuten waarin de stem van Rianne en haar muziek jou omarmen. Een programma waarin de stem de leidraad vormt. In deze tijd verlangen we allemaal naar een omarming door geliefden en vrienden. Helaas kan dat nu niet altijd. Daarom geeft Rianne graag een intiem concert, speciaal voor JOU! Ze geeft je een muzikale omarming via nieuwe composities van Gerard BeljonAnthony Fiumara, en improvisaties die staan voor hoop, troost en bovenal verbinding!

In 1 op 1 concerten in een besloten ruimte nodigt ze mensen uit even tijd te reserveren en ruimte te maken voor zichzelf. Dit alles in een intieme setting waarbij jullie op 3 meter afstand van elkaar zitten. Tijdens het concert zul je omringd en omhuld worden door haar stem op meerdere manieren, zowel eenstemmig als meerstemmig via effecten die ze zelf bediend. Een privéconcert, speciaal voor JOU in deze bewogen tijden!

voor reservering ga naar:

https://www.cultura-nova.nl

Deel dit evenement

bottom of page