top of page

zo 07 nov

|

's-Hertogenbosch

Let Me Embrace You

Tijdens de Kunstmuziekroute geeft Wilbers een intiem concert, speciaal voor jou, de luisteraar. Voor dit bijzondere recital schrijven Gerard Beljon en Anthony Fiumara nieuwe composities. Maar er klinkt ook een Armeens lied en stemmige improvisaties die staan voor hoop, troost en bovenal verbinding.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Let Me Embrace You
Let Me Embrace You

Tijd en locatie

07 nov 2021 11:30

's-Hertogenbosch, 's-Hertogenbosch, Nederland

Over het evenement

Let Me Embrace You - 1 op 1 concert speciaal voor JOU door Rianne Wilbers

Laat je omarmen door de menselijke stem. Met haar innemende, enthousiasmerende persoonlijkheid en grote vocale kwaliteiten kan de Nederlandse sopraan Rianne Wilbers iedere toehoorder om haar vinger winden. In haar solorecital Let me embrace you vormt de stem de leidraad. Een stevige muzikale omarming tijdens de voor iedereen zo confronterende coronaperiode.

Rianne Wilbers voelt zich thuis in de wereld van vroegbarok, klassiek en eigentijds gecomponeerd, en werkte al samen met componisten als Aart Strootman en Merijn Bisschops. Tijdens de Kunstmuziekroute geeft Wilbers een intiem concert, speciaal voor jou, de luisteraar. Voor dit bijzondere recital schrijven Gerard Beljon en Anthony Fiumara nieuwe composities. Maar er klinkt ook een Armeens lied en stemmige improvisaties die staan voor hoop, troost en bovenal verbinding. In één op één concerten in een besloten ruimte nodigt ze mensen uit even tijd te reserveren en ruimte te maken voor zichzelf. Tijdens het concert wordt de toehoorder omringd en omhuld door haar stem op meerdere manieren, zowel eenstemmig als meerstemmig via effecten die ze zelf bediend. Een privéconcert dat je niet snel zult vergeten.

https://www.youtube.com/watch?v=mHqPaqESIBk&t=71s

https://www.youtube.com/watch?v=uboo_P74O0M

Reserveren via: https://www.novembermusic.net/programma/kmr-rianne-wilbers

Deel dit evenement

bottom of page