Sun, Apr 26 | Hilvaria Studio's

Crash Blossom

Crash Blossom is een muzikale en visuele trip van audiovisueel kunstenaar Merijn Bisschops en sopraan Rianne Wilbers waarin concert en speelfilm samenvloeien. “Een voorstelling met zoveel lagen en lading dat je die meerdere keren zou moeten zien om alles te ontdekken.” (Brabants Dagblad)
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

Apr 26, 2020, 7:00 PM
Hilvaria Studio's, Goirlesedijk 12b, 5081 ND Hilvarenbeek, Nederland

Over het evenement

Crash Blossom is een muzikale en visuele trip van audiovisueel kunstenaar Merijn Bisschops en sopraan Rianne Wilbers waarin concert en speelfilm samenvloeien.“Een voorstelling met zoveel lagen en lading dat je die meerdere keren zou moeten zien om alles te ontdekken.” (Brabants Dagblad)

… een samenhangend geheel van bewegende beelden, losjes voorzien van een verhaallijn door een voice-over, in een spannende wisselwerking met een fysieke performer te presenteren, welke laatste niet alleen de gelegenheid krijgt om alles uit haar stem te halen, maar zich ook theatraal volledig mag ontplooien – nu eens als een wild dier over de grond kruipend, dan weer zich met een geforceerd stralende glimlach naar het publiek wendend. (23-04-2019, 3voor12 Tilburg)

Terwijl de grens tussen feit en fictie vervaagd, wordt zangeres Blossom geconfronteerd met haar grootste angst. De details van haar kleurrijke en complexe persoonlijkheid worden gaandeweg ontrafeld op een verrassend meta-niveau. Beelden, teksten en muziek met een intense schoonheid, rauwe emotie en relativerende humor. De voorstelling is geworteld in de realiteit van maker en uitvoerder, en laat deze door de vingers glippen in hallucinatoire vergezichten.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement